Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouchání při jízdě favorit

Od: vts odpovědí: 3 změna:

dobrý den, prosím o radu, pezouval jsem na favoritu kola na zimní, a trochu jsem odrbal ocelákem pakny na brzdové destišky, měl jsem doma zbytek červené barvy, tak jsem je trochu přejel, vzal jsem i ten kulatej plech za nábojem. když jsem potom jel, začlo to při jízdě bouchat. napadlo mě, jestli nejsou povolená kola, ale nebyly, jsou pevně dotažena. co by to mohlo způsobovat? je možné, že by to mohla způsobovat barva na kotouči, že by docházelo k tření (k nárazu) destiček na barvu na kotouči? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

"pakny na brzdové destišky" - dalo by se toto podat trochu srozumitelněji?

e250td*
hodnocení

0x

Napiš ten příběh znova a pořádně,abychom pochopili a mohli poradit Stává se ,že letní byly na kolách z lehkých slitin s delším šroubem byly namontovány na plechy .Ty mívají jinou délku ,tedy kratší Pak to klepe o pakny na zadních ,někdy se to ani nerozjede :)Není to tak?

vts
hodnocení

Ano, máte pravdu, jsou dlouhé šrouby, musím sehnat kratší. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]