Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl bych se zeptat je mi 14 let a pomalu se chytam na učiliště školu mam vybranou ale nevim jake znamky jsou zapotřebí aby mně prijmuly na autokarosaře Diky za odpovědi
0x
Počítej matika, fyzika, čeština. Ve finále půjde spíš o odborné předměty a zručnost. Zrovna karosář musí být dost šikovnej.
Ahoj, na karosáře Tě bezproblému vezmou. Jen musíš být šikovný, prostě Tě to musí bavit. Ovšem otázka k zamyšlení je, že dnes ,, pouze " s výučním listem (předpokládám že je to učební obor) moc na výběr mít nebudeš. Nechceš se ještě podívat třeba na Autotronika? Je to sice náročnější, ale víc se dozvíš a prakticky budeš umět o autech všechno od blatníku až po integrované obvody v autorádiu, o motoru samo taky. Někde jsem i základy obrábění na CNC, či soustruhu, frézce, vrtačce, takže je opravdu nudit nebudeš. Ke všemu navrh bývá součástí studia, většinou zdarma(mimo polatek zkoušky) ŘP skup. B+C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.