Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám dotaz, přišel mi dopis od české kanceláře pojistitelů.
Že jsem neměl pojištený vůz, a za 3měsíce mi naúčtovali 4200kč 50kč za den,ale v tá době co píšou auto pojištěno být mělo od předchozího majitele vozidla,ale ten pojištění asi zrišil a neoznámil mi to,dohodli jsme se že u automobilu bude pojištění až do září a od září jsem si ho tedy pojistil,ale nechápu proč mě tedy tato skvělá kancelář neposlala dopis hned po prvním měsíci že auto není pojištěné ale až po 3měsících napsali.
Takže se chci zeptat co mohu dělat a jestli se to dá nějak vyřešit,nebo tuto částku budu muset zaplatit?
Děkuji moc
vidíte že ani 50,- Kč za den sankčího poplatku nestačí k tomu, aby se malý český člověk zajímal o to, zda skutečně plní své zákonné povinnosti nebo ne...Skvělá česká kancelář nemá ze zákona povinnost vést občany za ručičku, neukládá jí to žádný zákon, na rozdíl od skvělých občanů, majících za povinnost auto pojistit, a pokud auto neprovozují, tak v zákonné lhůtě dočasně vyřadit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.