Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při jízdě na LPG něco klepe

Od: accept* odpovědí: 11 změna:

Zdravím,můžete někdo poradit mám Fábku 1,4 50kw rv 2002 předělanou na LPG,a při jízdě na lpg mi něco klepe v motoru.Před měsícem jsem reklamoval auto již po 6 protože neustále sním něco bylo,doslova to skákalo při jízdě na lpg, tak tam pořád měnil program a když jsem už tam jel po 6 tak jsem mu řekl že když to nedá teď do pořádku tak to nechám vymontovat a že mi vráti všechny peníze,souhlasil s tím.Tak to konečně opravily ale bylo mi řečeno že nebyl problém s LPG ale že problém byl v startovacím modulu,tak to vyměnil a je vše ok.Ale teď mi začalo něco klepat v motoru byl jsem ve škoda servisu a tam mi řekli že to dělá jen když se to přepne na lpg, Je možné že to dělá nějaký ventil co tam je dán na lpg?

díkes za radu *placni*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

irenka1
hodnocení

0x

Klepl? Tak to bude Bohouš bubabuba!

solenza*

Jako, že by tam byl schovaný Klepl a při jízdě by do něčeho klepal? To asi ne. ;) A jak se to auto chová třeba při volnoběhu? Drží otáčky, nebo jakoby vynechává a cuká motor? Pokud ano, jaké máte svíčky?

accept*
hodnocení

otáčky jsou v pohodě ani to necuká,jen když to přepne na plyn tak začne jako cvakat a ne bouchat!*vtip*

accept*
hodnocení

*haha* ahá,tak díkes*placni*

des*

Jsou tam elektromagnetické vstřiky a ty cvakají,pokud jsou vyběhané,asi ti tam namontoval staré,ať ti je vymění.

accept*
hodnocení

ještě se zeptám ty elektromagnetické vstřiky jsou součástí té montáže LPG? jen abych věděl jak na toho parchanta,aby se nevymlouval že tam takový byly.

díkes*placni*

des*

Ano je to přidaná lišta s nimi.Stačí nastartovat a poslouchat u otevřené kapoty.Dobrý je tak asi metrový šlauch k uchu.

accept*
hodnocení

Díkes za radu *placni* ještě dneska tam zajedu at to vymění te parchant,no a zjistil jsem že to mám starý teprve 4 měsíce tu montáž LPG a né 6 jak jsem psal a za tu dobu je to 7 reklamace a taky poslení už mě to neba.

díky ještě jednou díky*vtip*

ivette1*
hodnocení

0x

Není to spíše takové pravidelné vrčení. Asi jste to neslyšel dříve a až po otevření kapoty, v autě to slyšet není. Dělá to ihned po přepnutí na plyn. Pak je to vstřikování plynu a má to tak být. Zvuky vychází z lišty, ze které vedou hadičky do sání.

des*

Souhlas,jenže mně to začalo docela nahlas cvakat po25000km a musel jsem to vyměnit.

accept*
hodnocení

vrčení to není,doslova to cvaká a je to slišet i z auta když třba stojím a nejedu,přestane to cvakat když to přepnu na benzín.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]