Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kolik vyjde celopolep auta?

Od: n3ss3r odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chci se zeptat co by mě stál celopolep např černou matnou na osobní automobil i s prací?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Tady je zrovna jeden černý krasavec. Cena je individuální, konkrétně tento kus cca 30 tis. (převzato z toho fóra).

n3ss3r
hodnocení

aha to už je možná lepší celolak myslel sem že to bude okolo 15000 kč

bono*

Ono je otázkou co máte za celolak.Pokud tím myslíte zalepení a ostříkání kolem do kola, do 30 tis se u běžného auta vejdete.Pokud ale budete dělat precizní lak a bude se vše odstrojovat, není problém 100 i 150tisíc. To už le u levnějšího auta nemá smysl. Co se týká folií, jde též o značku a materiál, čili ta cena může být opět klidně 100tis. za opravdový karbon.

roboot*
hodnocení

0x

Skoro stejně drahé jako právě ten celolak :)

mosik*

akorád že folie ikdyž tu už byly před 5lety ale až v poslední době se to rozjelo jako žhavá novinka ... ale folie jsou určené viceméně na nové auta (řekl bych pro lidi co si nechaji polepit kapotu aby nebyla poškrábaná od kaminku atd ... pokud chcete si to dát na celé auto musí byt lak opravdu precizni a v luxusnis stavu ... (100000kč za folie se mi ale nezdá) protože pokud dáte folii na (místy opráskaný lak,rezavé puchářky,opráskané barvy) tak stejne ta folie po zime začně kopírovat podklad a koroze pod ni vám to auto cele zhnusí! proto je lepši cepolak ... jsem odpurce foliii! :D jinak ja delam podomacku celolak (odvetravana garáž(vykachličkovana(takřka bez prachu(drobné smítka v prachu se posléze přeleští a je to top)) za cenu 20000

Na kolik vyjde celopolep auta?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]