Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit startovní čísla

Od: greg* odpovědí: 8 změna:

Zdar

Měl bych dotaz kde koupit nálepky čísel.Jedná se o startovní čísla na závodní auta.

Velikost jednoho čísla bych chtěl minimálně 22 cm!

Nechci kupovat nějaké celé sady nalepovacích čísel,potřebuji jen čísla 8 a 6

Barva čísla černá.

Nejlépe kdyby sem někdo napsal odkaz na www internetového obchodu.Nikde nic jsem nenašel,kdo ví jak to mají závoďáci...

Předem moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

2x

Tady to bude max. 20cm

www.e-samolepky.e/...

www.wallvinil.cz//...

Ale tady si můžete koupit číslici velikosti 30cm! Jupíííííí!

www.frmolshop.com/...

greg*
hodnocení

jo jo to je přesně vono ...Díky šťabajzno ...*pusa**hi*:D

hankauk*

Není zač. Když můžu, pomůžu. *smich* A díky za "pusu", potěší. :)

1jara*
hodnocení

0x

Čísla nevím kde koupit ale můžeš si je nechat udělat. Jedna adresa je Výroba nálepky on/...

greg*
hodnocení

výroba je samozřejmě možná to je jasné ale jistě někde prodávají jen samotná čísla.Ale kde a to jsem chtěl poradit...

greg*
hodnocení

Všechny tyhle odkazy nabízejí startovní čísla pouze v SADÁCH což jsem nechtěl a navíc jsou pro sportovce ( běžce atd...) Takže je mi to k prdu...

moto*
hodnocení

0x

Osobně bych si nechal vyříznout u nejbližší reklamky na plotru. Myslím, že za cenu poštovného někde v dálce, to udělají místní prakticky kdekoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]