Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zimní gumy koupit

Od: neznalec* odpovědí: 9 změna:

Potřebuji koupit zimní gumy. Vybírám mezi: Continental Winter Contact TS 800, Nokian W+, a Bridgestone Blizzak M30. Gumy potřebuji do městského provozu a jeho okolí, středočeský kraj. Co byste mě doporučili?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x

Kupovat do města drahé zimní gumy je naprostý nesmysl. Ty nejdražší na tenhle způsob provozu nejsou vůbec stavěné a tomu odpovídá i nadměrné opotřebení. Kup si nejlevnější číny a vydrží ti několik zim. Sám je mám a myslím, že dřív ztrouchniví než je stačím sjet. Jsou tišší a lehce ovladatelné...drahé značkové do města už nikdy.

1jara*

Jsem stejného názoru. Test pneumatik i.idnes.cz/...

olaf71*
hodnocení

0x

roboot*
hodnocení

0x

Z těhlech určitě Continental. Obecně platí, čím dražší, tím lepší.

1jara*
hodnocení

0x

Z těch jmenovaných jsou dobré všechny, jen bych asi řešil cenu, ne vše co je drahé musí být i dobré.

mosik*
hodnocení

0x

určite continental ... jsou dražší ale zase vydrží délé což se cenove srovná s levnějšíma gumama ... v mnoha testech tyto modely continentál vyhrály! ja sám je beru na svoje auto ... sice gum nedostatek ale my mechanici víme kam si zajet :D

ferdavsevi
hodnocení

0x

kup si Micheliny a neblbni

micheala
hodnocení

0x

kup si primeros arctic,jsou s koziskem na zimu jsou super

olaf71*

a ten kožíšek je z které strany?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]