Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žena potřebuje poradit od panů o koupi auta

Od: donamimona* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,

chtěla bych oslovit především vás PÁNOVÉ, chci koupit ojeté auto a přemýšlím nad těmito dvěma vozy.

auto-plus.cz/...

anebo

auto-plus.cz/....

Pokud někdo najde čas se na to podívat a zkusí mi doporučit. Děkuji moc.

Veronika S.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina4*
hodnocení

0x

Za me Passat

radeks*
hodnocení

0x

Dobrý večer, obojí je svým způsobem stejné, ale mezi měmihle vozy bych volil Škoda Octavia...

petula00*
hodnocení

0x

U mě by zvítězil Passat.Ta kožená světlá sedadla jsou bonus.

libin
hodnocení

0x

U mě passat ale zkuste ještě www.Tipcars.cz a zkušenosti uživatelů Cena u VW se mě zdá trochu víc nadsazená.

libin

Tak se omlouvám,recenze na ten Vámi hledaný passat tam není ale zajímavé nabídky jsou v nabídce serveru.Mě osobně se líbí ještě Mondeo z těch let.

1jara*

Pasata nedoporučuju když už tak tu Octu.

hodnocení

0x

Určitě tu ochcávku...

mosik*
hodnocení

0x

auta se vstřikama PD nebrat! jelikož už tyto auta mají najeto 100000... a tyto vstřiky jsou strašně náchylné na kvalitu nafty ... a ta u nás není nejlepší cca 150000=vyměna vstřiku +čerpadla - každé auto nato umře .. v poslední době nejvíc octavia II ... jsem rád za octavia I 1.9 ta sežere i kus řizku :D

stirecek*
hodnocení

0x

Jestli vám můžu poradit, obloukem se vyhněte motorům 2,0TDI z let 2005-2008. Ty jsou nejhorší v novodobé historii.

99rba
hodnocení

0x

passat ma viac koni *frajer* a v podstate skoda je Volkswagen.. ale ja by som bral passat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]