Nejste přihlášen/a.
Četl jsem o žárovkách osram night breaker které mají vysokou svitivost oproti jiným žárovkám. Mohu je použít do Daewo Nexia do hlavních světlometu? Mají stejné uchycení? atd.
Všechny žárovky jsou normalizované. Co se týče hlavních světlometů, tak nejčastěji se používá H4 (dvě vlákna se stínítkem - dálkové tlumené) a nebo každá žárovka zvlášť (H1 a H7 tuším). Takže Night breakery se dělají pro obojí provedení. Dodržte jen Watovou zátěž, ať si tím teplem nepoškodíte lampu a patici (55/60W).
Jinak je používám na Škodě Favorit a nemohu si je vynachválit. Ovšem vše je o čisté a nezamlžené (zevnitř) lampě a seřízené především.
Také je používám u Favorita ve verzi H4. Fakt musím říci, že to svítí lépe. S obyčejnými žárovkami za 49 Kč se nedají ani srovnávat. Vzhledem k tom, že jsou ale docela drahé, tak mi bylo líto je ku*vit svícením přes den a tak jsem si pořídil i světla pro denní svícení, abych tahle žírovky skutečně používal, jenom když je potřeba. V létě ve 30 °C ve stínu a při popojíždění v koloně bych je litoval.
doplněno 20.10.11 18:58:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.