Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto do práce

Od: honza123* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych poradit s výběrem auta do práce a zároveň by to bylo i jako druhé auto do rodiny.

Cena do cca 50 000,- kč. Aby to moc nežralo, benzín, posilovač řízení, klima velkou výhodou a zbytek co se týče výbavy je mi jedno. Koukal jsem trochu na internetu a vybíral bych z Fiat Punto 2 1,2 a Opel Corsa C. Popř. jestli má někdo jiný návrh , můžu taky promyslet. Jenom nechci felícii a francouze. S felícií jsem jezdil v práci a děs a hrůza.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

toyotu yaris první model1999-2002 s motorem 1.0 VVTi 50 kW

honza123*
hodnocení

tak jsem okoukl ten Yaris a začíná se mi líbit.

ještě mám dotaz. když to nemá posilovač řízení, je u Yarise hodně znát oproti ostatním autum s posilovačem?

nu*
hodnocení

0x

děs a hrůza je i corsa a puňťa, vyzkošejte je a pak srovnejte s yarisem

solenza*

Jj, taky bych asi uvažoval o nějakém japonském autě. Třeba Subaru Imreza s boxeráckým motorem, které mají dobrou životnost.

martina4*

Asi nejakeho VW Golfa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]