Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám felicii kombika, dnes pred jizdou jsem skusil otevrit kapotu, a ta páčka kterou to otevírám, mě pří zatahnutí za ni, uplně vyskočila a ted tam jenom tak na volno visí. Nevíte někdo prosím vás co s tím? jestli jsem přetrhl nějake lanko nebo se jen uvolnilo?
Předem děkuji za odpovědi.
Tady nejde o to, jestli máte kobíka, ale o rok nebo o typ masky před a po faceliftu.
U staré povyskočí kapota jako u Favorita a u nové vyskočí žebrováním kolíček, který se zamáčkne a kapota zvedne. Po zabouchnutí kapoty páčka nebude volná.
Ještě je tu možnost, že se lanko přetrhlo. Doporučuji namazat zámek kapoty min. WD olejem prostříkat.
doplněno 06.12.12 18:33: Po demontování krycích plechů motoru se dá natáhnout ruka a zevnitř zámek odjistit , pokud je lanko přetrženo. Je tam lanko v bowdenu.
Koukal jsem se na to, i když autum moc nerozumím, ale páčka byla normálně volná a nějake lanko tam bylo a dalo se s nim hybat, nemyslite že jenom vyskočilo nebo se přetrhlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.