Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám menší nesrovnalost u zón.
Mám koupený mesíčník se zónami, ale co se Ostravských zón týče, tak mám zaplacené pouze zóny 1,2 a 4. Nemám zónu číslo 3, tak se ptám, jestli můžu jet bez problémů těmito spoji.
a
Zóna 3 se tam objevuje pouze v kombinacích s dalšíma zónama(jsou to hraniční zastávky), takže podle mě by mi měly stačit zóny 1,2 a 4. Někde jsem ale četl, že musíš platit i za zónu, kterou jen projíždíš.
Může mě někdo ujistit, jestli teda můžu jet těmito spoji, nebo si najít jiné.
Bělský les, Dubina, Důl Paskov, Hrabová, Hrabůvka, Nová Bělá, Proskovice, Stará Bělá, část Vítkovic, Výškovice, Zábřeh
Toto je seznam zony 3. Pokud ji projizdite, musite mit platnou zonu. Vase odkazy mi nefunguji, muzete to upresnit?
doplněno 09.11.12 16:40:Pokud jedete z Ostravy centra, Privozu, Michalkovic apod do Poruby, staci vam 1,2,4.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.