Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní gumy Nokian

Od: lilil odpovědí: 3 změna:

Má někdo zkušenosti se zimními gumami Nokian? Jaké?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

na horách,sice jen jednu sezonu ale v pohodě-bez problému...

hodnocení

0x

Já je měl na služebním Partnerovi a byly to po Matadorech nejhorší gumy, které jsem kdy jezdil. Na mokru držely špatně, na sněhu problém ještě horší. Nechal jsem komplet zkontrolovat geometrii podvozku, brzdy atd - vše v pořádku. Proto jsem na letošní zimu Nokian odmítl, koupili mi Goodyear UG a rozdíl markantní.

erikch*

bohužel ono to není jen o gumách(každý máme nějaké zkušenosti,to je jasný...)-ale už třeba málokdo napíše-"je sorry,ale na sněhu nezvládám...,takže mi nepomůže ani vzorek od traktoru..." To samozřejmě nemyslím osobně(chranbůh)-pouze v souvislosti s tématem a každoročními zkušenostmi z Krkonoš,kde žiju...Je to smutný,ale pořád si spousta lidí neuvědomuje,že na sněhu(ledu)to prostě klouže a můžu mít třeba 2 cm vzorek a sedět třeba v Maybachu za 5 milionu a je mi to prd platný,pokud nezvládám...Fyzika platí pro všechny-bez vyjímek...hlavně prostě dávat bacha a nezmatkovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]