Nejste přihlášen/a.
Já je měl na služebním Partnerovi a byly to po Matadorech nejhorší gumy, které jsem kdy jezdil. Na mokru držely špatně, na sněhu problém ještě horší. Nechal jsem komplet zkontrolovat geometrii podvozku, brzdy atd - vše v pořádku. Proto jsem na letošní zimu Nokian odmítl, koupili mi Goodyear UG a rozdíl markantní.
bohužel ono to není jen o gumách(každý máme nějaké zkušenosti,to je jasný...)-ale už třeba málokdo napíše-"je sorry,ale na sněhu nezvládám...,takže mi nepomůže ani vzorek od traktoru..." To samozřejmě nemyslím osobně(chranbůh)-pouze v souvislosti s tématem a každoročními zkušenostmi z Krkonoš,kde žiju...Je to smutný,ale pořád si spousta lidí neuvědomuje,že na sněhu(ledu)to prostě klouže a můžu mít třeba 2 cm vzorek a sedět třeba v Maybachu za 5 milionu a je mi to prd platný,pokud nezvládám...Fyzika platí pro všechny-bez vyjímek...hlavně prostě dávat bacha a nezmatkovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.