Nejste přihlášen/a.
Chlapy taky mám podobný problém.
Felicie 1.6 mpi 2001
Dobrý den, kontroloval jste zda ukazatel teploty správně měří? Jestli je v háji čidlo, ukazatel takhle oblbuje řidiče.
doplněno 17.10.11 18:44:To že by jste termostat špatně namontoval, je asi zbytečné se zmiňovat.
doplněno 17.10.11 19:02:Termostat drží tři bezpečnostní packy, z důvodu poruchy termostatu. Pokud se termostat sekne, packy se tlakem ulomí a termostat pustí horkou vodu do chladiče. Pokud se to to stalo i u vašeho, tak termostat netěsní. Ale pokud jste dal novou skříň tak by termostat měl teoreticky těsnit.
pokud je termostat o.k. a čidlo zhruba odpovídá,tak bude problém nejspíš v pumpě...Anebo,je-li tedy řádně odvzdušněno,může být bordýlek v okruhu-co je tam za kapalinu(nebyla tam delší dobu jen voda)...
Byla tam růžová kapalina v poměru kapalina : voda 2:1
Felda se odvzdušní sama ne? Přes expanzní nádrž... Může se zavzdušnit akorát topení, ale když se f zshřeje tsk topí normálně... ani v servisu si neví rady... Nechápu to ... I termostaty jsem zkoušel zalít vodou a normálně se roztahují...
a jak je na tom ta pumpa-pokud neni prekazka v okruhu,termostat otvira,kapalina nemizi atd.,tak asi "nekoluje" jak ma,tudiz nestiha chladit...
Je to felda 1,6 mpi 2001 typ 2 (s novou maskou)
Jinak ona se nepřehřívá. Právě že se nezahřeje. Kamarád mi na to odpověděl, že by to mohlo dělat těsnění pod hlavou. Ale když to vemu logicky tak by teda tlaky z válců museli do vody, ale voda se mi neztrácí za celý dva roky nebylo potřeba dolít...
Jinak když běží na neutrál a povolim víčko na dolití oleje tak víčko poskakuje... To je zcela jiste poškozené těsnění pod hlavou, ale už mi to dělá půl roku a na teplotu to žádný vliv nemělo... v jednom fóru jsem cetl, že polský termostaty (do audy), já ho mám od Meile, že oni se bez problému otevřou ale už se po schladnutí nezavřou. to je v celku logicky možná přícina... co vy na to? A CO SI BUDEM POVÍDAT ŠKODOVKA JE ZPLÁCANÁ ZE ZBYTKŮ AUDI A WV
Těsněním to rozhodně není, jedině vada termostu, když jste přesvěčen že teplota na budíku se zobrazuje správně.
doplněno 18.10.11 12:29:Proveďte jeho kontrolu v horké vodě, třeba jen drhne v komoře.
doplněno 18.10.11 13:55:Kam ta teplá voda jde, skuste rukou která hadice hřeje, v termotatické skříni může být prasklá přepážka a voda jde do malého okruhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.