Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s centrálním zamykáním

Od: honzi0020® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Najednou mi přestalo fungovat centrální zamykání a mohu otevřít jen přední dveře a zadní jen po vytáhnutí táhla u dveř(těch čudlíku) nemohu se dostat v autě do kufru a co je nějvětší problém otevřít nádrž.

Mohl by jste mi někdo poradit co s tím je? Dá se to opravit doma nebo s tím musím do servisu? Stačila by mi rada jak se dostat k nádrži ale je tam pojistka tak proto to nejde.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

a auto je jaky? nardz jde otevrit u vetsiny pod bocnim calounenim kufru ale zalezi na aute

hodnocení

Jedná se o VW Golf III

blackflamesiczi*

nejsem si jistej ale u golfa je na vicku plechovej caplik kterej by mel jit nouzove ohnout sroubovakem nebo zevnist od zadniho svetla vytahnout ten kolik ale radsi bych se kouknul na napajeni centralu jestli nevylitla jen pojistka

erikch*

tady nebude problém pojistka(jdou řidičovi dveře-pokud jsem dobře četl),ale spíš problémek s konektorem právě od řidiče(řídící kostka centrálu) vedoucí k ostatním...Takže subdat tapec a omrknout-může být vypadlý jeden ze dvou konektorů,případně kontakt-očistit a stříknout Kontaktolem...

blackflamesiczi*

pravdu mas ja to spatne precetl myslel jsem ze nejde nic

ex*

Moc bych na elektriku nedal. Golf má centrál origo pneumatický a ne elektronický. Kompresor je umístěný v kufru v pravém zadním blatníku. Takže bych nejprve překontroloval hadičky, které vedou k centrálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]