Nejste přihlášen/a.
sem taxikář a omylem sem nechal zapnutý taxametr a auto sem okamžitě pujčil sestře která s ním jela nějakých 70 kilometru daleko a kdoví kam ještě a taky si nevšimla, že taxametr pořád běží...
vím, že za blbost se platí, ale snažím se dopátrat jestli to nejde nějak vystornovat nebo jestli muj zaměstnavatel s tím muže něco udělat? protože částka se zastavila na 30ti tisících ((
muže to po mě zaměstnavatel vymáhat nebo s tím jde něco udělat? prosím poradte mi někdo...
tohle bude asi na dohodě se zaměstnavatelem-prostě mu sdělte co a jak se stalo...Jinak jde řešit i taxametr(stejně jako ŘJ atd.),ale bude to něco stát(řešit přes firmy zabývajících se "mapováním" ŘJ,tachometry apod.)...
doplněno 16.10.11 17:54:jen doplním pro cyrila-právě proto,aby bylo znát kolik-a za kolik,vůz taxislužby drandí,je tam ten taxametr-né proto,aby do něj mohl jen tak kdokoli-především řidič,hrabat a nulovat jak se mu zlíbí...Stejně tak tachograf na náklaďákách a další-takže ne každý zvládá přes plombu "ladit" záznamy oněch měřících přístrojů...
děkuji za odpověd...jen nechápu jak mi pomuže to zmapování taxametru?
jinak moje prosba o radu opravdu není vtip...teda aspon já se nesměju...
nevím jestli byl už zaplý když sem ho pujčoval sestře nebo jestli ho nějakým nedopatřením nezapla ona...prostě už se stalo a mě ted jen zajímá jak to vyřešit abych nemusel platit "manko"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.