Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení vozidla na ZTP/P

Od: karyn odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, pokud bych chtěl přihlásit vozidlo na ZTP/P osobu přes plnou moc, abych nemusel chudáka dědu hnát na úřad, co vše je k tomu krom plné moci potřeba? Potřebuji ten ZTP/P průkaz, originál či kopii? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frenekka*
hodnocení

0x
Mně stačila neověřěná plná moc, když jsem byla přehlašovat auto na známého. Podepsaná mnou a jím, ale nevím, jak to funguje u ZTP. Tohle je mail na vedoucího odboru správní agendy vozidel v Praze. Vaclav.Kotrch@cityofprague.cz.Vždy mi na vše velmi rychle odpověděl. Tohle papírování je určitě ve všech regionech stejné.
karyn
hodnocení

děkuji, o neověřené plné smlouvě vím, na pána se tedy asi obrátím, pokud se nenajde někdo tady, kdo by mi to řekl...

cinematic*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]