Nejste přihlášen/a.
Přišla mi výzva k uhrazení poviného ručení v částce 5200Kč, co si mám o tom myslet, když mám poviné ručení řádně zaplacené?
...dle kontroly registru vozidel nemáte zaplacené zákonné pojištění..bla...bla..bla... a dotazník - žádný údaj - registrační značka nebo od kdy to dlužím - to mne zkoušejí?
Proč se nedotážete toho, kdo Vám to poslal? Nebo raději spoléháte na zaručenou agenturu JPP?
Samozřejmě, že to budu hned v pondělí řešit, já jen myslel zdali se s tím někdo nesetkal - to v tom mají takový bordel?
Je otázkou, co vlastně hledáte. Ale jestlli-že jste dostal výzvu k zaplacení příspěvku do GF čkp a jejich trapnej dotazník tak na něj musíte reagovat i přesto, že máte vše v pořádku. Oni Vás pravděpodobně vyzvali k prokázání, že je vše či není v pořádku oni pro toto mají oporu v zákoně o PROKÁZÁNÍ §24c. Do 30 dnů reagujte a doložte to co uvádíte, že máte v pořádku. Je jen divné, že tam v tom dotazníku není uvedeno za jaké období a vozidlo se jedná?! Odpověděl bych něco v tom smyslu, o co jim jde! Chtěl bych po nich doplnění údajů. A ještě jedna věc- uvádíte, že chtějí doplatit pojistné!? čkp chce jen sankce za nepojištěné období! tzv PŘÍSPĚVEK DO GF!-to se na pojištění nevstahuje!
v tomto pripade bych je poslal do hajzlu a sel na policii ze se me nekdo pokousi okrast ale je otazka jestli to jde
No s tí m kradením bych to tak nebral, v dopise je uvedeno, že pokud tomu tak není, tak že se omlouvají, ale otravuje to, kvůli nějakému tydýtovi co udělal někde chybu budu muset někde někoho přesvědčovat a dokazovat, že já mám vše v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.