Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodávám babetu - odhadní cena

Od: pavelv* odpovědí: 5 změna:

Prodávám babetu 210 v hodně dobrém stavu. Fotku nemám, ale je podobná této, akorát má navíc blinkry a klakson, najeto má taky okolo 7500 km. Problém je ten, že nevím za kolik bych ji měl zhruba prodat, možná primitivní dotaz, ale opravdu nemám přehled. Je totiž bez papírů, tak nevím kolik procent z ceny mám jít díky tomu dolů.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelv*
hodnocení

motoinzerce.cz/... zde je ta podobná babeta, zapomněl jsem ji tam vložit.

nu*

počkal bych do jara, teď buzde chtít kažý slevu, na www.bazos.cz nebo jinde jsou babety, podle toho za kolik se prodávají tam bych stanovil cenu, minimálně 5 tisíc, vypadá zachovale

des*

Tady vystavují nové "papíry"napiš si tam a pokud babeta vypadá k světu,dá se prodat dráž jak za 10tis.

motomaxsro.cz/...

pavelv*
hodnocení

Děkuji, já na ní mám kupce, ale on mi na ní dělal servis, nové světlo, krytka nádrže, olej atd.. dal jsem do ní 1500 kč a říkal že by jí ode mě odkoupil , jelikož já ji bez papírů nevyužiji a mám auto, tak bych ji rád prodal, fotku mám v jiném příspěvku, co jsem teď vložil, je starší, ale takhle vypadala před servisem, tak nevím, za kolik mu jí mám prodat.

stirecek*
hodnocení

0x

Nemusíš to sem dávat dvakrát, pak je v tom guláš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]