Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové jízdní řády - Východní Čechy

Od: jaryncharvat* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

dozvědel jsem se, že asi od poloviny prosince by se měli ve Východních Čechách (nevím zdali i v jiných regionech) zásadně měnit jizdní řády autobusů a vlaků. Hledal jsem kde se dalo, ale nikde jsem nenašel jak budou nové řády vypadat, proto bych se rád zeptal jestli někdo neznáte webovou stránku, kde změny nalézt.

Předem děkuji, Jaroslav Charvát

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

2x

Nevím jestli vás to potěší, naše obec s tou "slavnou"firmou bojuje. Jsou velice arogantí. Dělají si je snad pro sebe a ne pro lidi - jízdní řády. Je to firma Oredo. www.oredo.cz.

doplněno 12.10.11 19:37:

arogantní. Ještě. Podívejte se na stránky pardubického kraje do diskuze s hejtmanem. V první odpovědi je kritizoval a ted otočil.

Pro juvla@ tak vidíš já mám zas na OREDO jiný názor nám do vesnice před oredem jezdily dva spoje ráno a dva odpoledne teď jich máme osm a je to super jezdí k nám mikrobus a v pohodě vše pokryje:)

hodnocení

0x

Jardo nesmíte všemu věřit

naihonn*
hodnocení

0x

No, vlakové jízdní řady se budou tuším měnit 11. prosince. To je ještě relativně daleko. Já bych se nebál, nové jízdní řády budou určitě k dostání včas.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Od poloviny prosince se mění jízdní řády vlaků v celé ČR. Více, nebo méně. Změny jdou poznat třeba na IDOSu, pokud zadáte pozdější datum, ale myslím, že teď tam změny ještě nebudou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]