Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva dveří auta vs STK

Od: olaf71* odpovědí: 7 změna:

Pokud půjdu na technickou a budu mít např. oboje přední dveře každé v jiné barvě, dostanu technickou?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

bez problemu

jarda3*
hodnocení

0x

Uvadi se prevazujici barva - to si predstavuju jako 50.00...001 a vice % lakovane plochy... Mam dvere na kyfru zelene, auto je modre a problem s tim nebyl.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

kdyz uz jsme u te barvy v tp co se tam napise kdyz je kazdej dil jinej , jednou jsem takove auto videl a bylo to delane schvalne na jednom VW POLO

erikch*

kdysi jsem se na takovou situaci ptal a bylo mi sděleno,že barva střechy(je-li celistvá,jednobarevná)-má prý největší plochu...

jarda3*

Tak u slozitych motivu jsem treba videl: hneda, motiv drevo (ta legendarni Vectra), tak treba by to byl motiv Rubikova kostka nebo tak neco ;)

blackflamesiczi*

¨ja jednou chtel potahnout passata kobercem chlupatym ale kdyz jsem hledal nejakej vzor koberce tak jsem narazil na B3 co uz ho mela takze jsem se na to vykaslal ono je tezke vymyslet neco co není

dzordz*
hodnocení

0x

Někde sem viděl ofocený papíry od rasta-auta, mělo tam uvedeno doslovně "zelená+žlutá+červená".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]