Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci se zeptat na váš názor na dodatečné přísady do motorů mají prodloužit životnost motoru lépe chránit motor před opotřebením atd.. já osobně jsem si párkrát koupil TEC 3000 ale potom co jsem si přečetl článek viz odkaz tak si myslím že jsem jen zbytečně utratil nemalé peníze jelikož jezdím s vysokootáčkovímy motory (V-Tec) chci mu vždy dát to nejlepší..
ještě by mě zajímalo jak poznám kdy je potřeba udělat rozvody předchozí majitel říkal že jsou dělány před 40 000 km ale nikde tam není napsáno kdy je další výměna tak se jen trochu bojím že když to nechám být že mi praskne řemen a potká se mi motor
dík za vaše názory..
Olej dle specifikace od výrobce s uvedeným intervalem výměny . Přísady do olejů?...a když budete používat madam tento přípravek ,tak i když je vám pade,budete vypadat na dvacet a to jen za dva tisíce korun českých! No nekupte to! K rozvodům jen toto . Ten kdo je u šikmookých dělá většinou pozná, v jakým jsou stavu a kolik mají za sebou . Dát pak komplet nový .
Také jsem kdysi vyzkoušel na žigulíku či satré škodovce slick, ekolube i militec, a to do motoru i převodovky, pokud má přípravek nějaký účinek, projevujcí se snížením hluku motoru nebo "garantovaným" lepším mazáním atd, je to jen dočasné...Vyhozená tisícovka...raději bych si něco připlatil za kvalitní olej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.