Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předřadné odpory ventilátoru

Od: pakyc* odpovědí: 2 změna:

Mám Peugeot 106. Nevím jak se to stalo ale krytka ventilátoru s filtrem se mi uvolnila dostala se dovnitř mezi vrtulku a něco se mi tam rozbilo. Technik myslím říkal něco o předřadných odporech ventilátoru asi se spálily jelikož mi ventilátor běží pouze na třetí stupeň první a druhý nic. Potřeboval bych radu kdo toto opravuje. Jsem z České Třebové a bohužel o někom takovém nevím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebylo by nejjednodušší koupit ten kryt i s odpory na vrakáči? Předpokládám, že to nebude až tak frekventovaná závada, takže by to mohlo vyjít za rozumný peníz.

erikch*

bohužel to je vcelku frekventovaná závada-dřéve nebo později onen kondenzátorek na tom "tištáku"-čili onom předřadným odporu,odejde-a to nejen u francouzů...Než shánět jiný z vrakáče(např.)za nehorázný kačky-právě proto,že odcházejí,tak většina "natághne cenu",doporučuji celý ten ospor(tišták s konektorem)vyndat-dát nějakému kutilovy elektrotechnikovi-a ten vadný kondenzátor přeletuje,a dle jeho typového čísla i sežene...Stojí tak 50,-maximálně+něco na pivko kutilovi...Ted jsem zrovna řešil totéž na R Safrane(tam jsou ty kondíky dva),nový za víc jak 4000,- vrakáč min.1500,- a přitom onen kondík(jeden ze dvou co tam jsou a co byl k.o.) stál přesně 47,- i s DPH...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]