Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém...BMW e36 325TD z 93. roku...z ničeho nic jsem včera něják nemohl nastartovat...auto škitalo, kouřilo tmavý dým z výfuku a asi po 40sekundách se natočil...vypnul jsem motor, nastartoval znova a chytlo jakoby nic...zajel sem do obchodu vypl motor, nastartoval a zase v pohodě...až zase dneska odpoledne chci nastartovat a to same...škitá, dými a nakonec naskočí...dokud je teplý motor tak je všechno OK ale jakmile vystydne je problém...cca 6měsícu zpět dělán repas čerpadla...až do včerejška startovalo naprosto bez problému...nevíte někdo co je špatně? nebo nemá někdo podobnou zkušenost?...mockrát děkuju...
zhavici svicky ci rele a jeste bych kouknul na to jestli nepada nafta (vedeni ci filtr) a nebo klasika vylagrovanej motor ci krouzky coz je u techto motoru s najety pul milionem normalni
půlmega nemá...jen 360..:D...relé žhavení je opravené, příznaky byli jiné...auto točilo bez problémů ale nechytlo se...tedkom to škitá a ikdyž nechám vychladit motor tak blafne na první otočení...vypadá to že jen po několika hodinovém stání je problém...
a nebude to naftou kdyz je to zniceho nic? Takove problemy jdem se starejma naftama u nas resil porad kdyz rekonstruovaly jednu pumpu a ja takoval jinde
TEORETICKY...natakoval sem v polsku...:D...ale na ORLENU...ta je dobrá...ale začalo to po ní...ale snad ne páč mám plnou...:D...no uvidíme jak to bude ráno...když tak skusím vyjezdít aspon pul nádrže a pak ji dolít českou...ale do těchle at se dá nalít i olej a pojede...:D...tak uvidíme...
ja mel v jednom naftaku opacny problem a to je horsi nechtelo to startovat teple (natankoval jsem hnuj ale nic jinek nezbyvalo a nemely penize nazpet tak jsem vzal plnou) a to je pak zazitek premyslet kam jet a jak dlouho tam budes aby to vYstydlo abych nastartoval
To se mi stávalo jak sem měl špatne čerpadlo...studený v pohodě ale teply start sem kolikrát aj vyštavil baterku..a ještě ktomu v zimě...to byl konec...nejdřív sem to řešil startovacím modulem který trochu pomohl ale pak to začalo moc tect tak nabylo východisko než udělat reaps...a vpohodě...teda až do teď...doufám že to bude prkotina...:D
u me jednoducha oprava asi po tydnu co me to sralo a vudec jsem s tim radsi nejezdil vypustil jsem nadrz a nalit tu sracku do olejovejch kamen a koupil jinou naftu a vse v poradku
doplněno 09.10.11 21:51:nejdriv bych pri startovani pro jistotu kouknul jestli nespadava nafta
A jak zjistím jestli nepadá nafta?......jinak dneska ráno škitl jenom jednou a nastartoval...každopádně za týden vyjedu víc jak půl nadrže tak pak tam doliju nějaké čistící aditivum a dotankuju normální naftou...ale jezdím do Polska často aj hodně mojich známých a zatím nikdo neměl problém...tak snad měli jen blbou várku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.