Já osobně bych viděl problém v palivovém ventilu.Taky mě tohle pincek dělal a i když jsem ventil vyčistil, stále zlobil. Koupil jsem nový ( stojí kolem 300 kč. ) a bylo po problému.
No. To se to tu pekne schazi. Jak vidis, je spousta moznosti, co to muzou spusobovat. Asi Ti nezbyde, nez je projit vsechny. Zacni tim nejjednodussim, coz vymena svicky. Dal mrkni na ventil - i kdyz u neho si myslim, ze by spis motor vynechaval, kdyz by nemel dostatecny prisun paliva kvuli zanesenemu ventilu, ale budiz, mozne je vsechno. Pak se koukni, jestli nemas ucpany vyfuk, protoze to je moc rozumnej duvod. Dal zmer kompresi, popripade sundej hlavu a mrkni se, zda nemas pridreny pist. Zjisti, zda te neprokluzuje spojka a zkontroluj predstih. A hlavne nam popis, jak se to netahnuti projevuje. Nejede dostatecne rychle? Nema dobry odpich...? Nemas jenom moc malou rozetu na kole? Nebo moc velke zubate kolecko z prevodovky? Nekdo pripise urcite jeste neco, cim to muze byt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.