Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gumy do stěračů

Od: novasa odpovědí: 3 změna:
Jaké máte zkušenosti s gumama stěračů? Dal jsem nové gumy - obyčejné, a ty stírají stejně špatně jako staré. Stěrače pružiny jsou snad v pořádku. Teď už vím, že se prodávají grafitové a ještě silikonové. Tak které? Napište svoje zkušenosti. Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zásadně vyměňuju celé stěrače i s gumama. Kupuju spíš ty levnější a měním je jednou až dvakrát za rok, podle potřeby.*tuc*

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mám dobré zkušenosti s grafitovými gumami. Rovněž vyměňuji celá stírátka, jako vážený pan kolega"mil".

mmaarrtin
doplnit odpověď
hodnocení

0x
někde jsem vyčetl, že gumičky do stěračů jsou z tvrdé průmyslové gumy, mercedesy, bavoráci a auta kolem milionu mají 15% - 30 % kaučuku a zbytek průmyslová guma (asi z ropy) jsou dost drahé, ale je jich spousty na vrakovištích, vřele doporučuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]