Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zimní pneu do hor

Od: honzas1® odpovědí: 6 změna:

zdravim.. bydlí tady někdo na horách? jaké máte osvědčene pneu? dalnice mě nezajimaji... bydlím na kopci... díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pak je pro Vás zcela ideální tohle:

www.youtube.com/watch

hodnocení

jojo to znám.. to davaji hlavně na hummery :D

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

na normalni auto dunlop sp winter sport mam je na mondeu a loni v kalamite jsem za mondeem na platu odtahl jeepa a gumy braly jak vztekly, na offa mam COOPER discover Stt a spickova guma bere jak hodado a do 120 ticha

olaf71*
hodnocení

0x

celkem
sucho
mokro
sníh
led
hluk
vliv na spotřebu
odolnost proti rychlému opotřebení
Vredestein Snowtrac 3
2,8
2,2
1,8
2,8
3,7
2,3
1,0
Fulda Kristall Montero 3
2,4
2,1
2,0
3,0
4,0
1,9
2,1
Continental WinterContact TS800
2,7
2,2
2,1
3,3
3,8
2,6
0,8
Bridgestone Blizzak LM30
2,5
2,1
2,4
2,9
3,4
2,3
2,0
Goodyear UltraGrip 7+
2,6
2,2
2,3
3,0
3,2
2,6
2,2
Dunlop SP Winter Response
2,9
1,9
2,4
3,1
3,4
2,6
3,0
Zdroj: auto.idnes.cz/...
doplněno 06.10.11 11:55:

myslel jsem, že se to ukáže lépe,ale snad se v tom vyznáš, nebo přejdi rovnou na zdroj www.

tr

Potvrzuji Bridgestony LM, ale na hory nejezdím, jinak pohoda.

hodnocení

0x

Co mám auto na zimu na kopce, takže s tím jezdím jen 15 km tam a 15 zpátky a nikdy se nepodíva do kraje neb na to je jiný, tak na něm mám Vraníky a co se týká záběru a brždění, dokonalý. Ovšem na nějaký delší cestování to asi není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]