Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoleštěnka B2000

Od: repe odpovědí: 5 změna:

Pamatujete leštěnku z devadesátých let B 2000? Vyrábí se ještě? A jakou obdobnou by jste mě doporučili na metalízu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

To mi nic osobne nerika ale nejlepsi co mi doporucil lakyrnik tak Tempo stoji kolem 100kc a pry je nejlepsi...

erikch*
hodnocení

0x

nedávno zde bylo podobné téma-nejlepším možným systémem leštění je 3M-to vám řeknou všude v lakovnách apod.,sice to bratru něco stojí-ale za ten výsledek to stojí...Jinak tuším ar doporučoval Farecla G3-na různých fórech lze najít i praktické ukázky obojího "před a po"...Jen podotknu,že s Tempem zcela nesrovnatelné-i proto stojí necelé kilčo...

blackflamesiczi*

skoda ze nemuzu najit fotky peugeota 205 co jsem mel na dilne po vylesteni jak zrcadlo a to v nemecku stal 3 roky pod steomem vysusovany jak svin a po vylesteni se pred par lety za 100 pryc a lidi z nej hotovy , dima delala krasne upravy a jeste v cabriu

petula00*
hodnocení

0x

Tady je něco na pokoukání.V galerii jsou super ukázky. google.cz/...

blackflamesiczi*

amateri ja mondeo nemyl 2 roky a exe uz chci mit jednu kouly bahna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]