Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení, havarijní pojištění

Od: johnycage* odpovědí: 2 změna:

Ahoj snažím se k svému novému autu, Oktavce objednat nějaké dobré pojištění. Něco s rozumnou cenou. A jedna podotázka... jezdíte jen s povinným ručením nebo si dáváte havarijní?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pebuje*
hodnocení

0x

Ahoj, začnu podotázkou - u nového auta bych bez havarijního pojištění nevyjela, to fakt ne (náhoda je blbec). A k první části otázky: na netu najdete různé kalkulačky, které vám spočítají nabídky různých pojišťoven (podle toho se můžete rozhodnout). A navíc - vím z vlastní zkušenosti, že pokud si uzavřete povinné ručení i havarijní pojištění najednou, tak byste měl dostat i další slevu /já mám oboje v jedné smlouvě/. Osobně to mám u České pojišťovny, i když jsou asi i levnější produkty, já ale nehledala jen podle ceny.

blackflamesiczi*

taky nekoukam na cenu a proto to nemam u ceske pojistovny , platit rocne havarijku 25000,- a pak se dozvedet ze me za ukradene auto nic nedaji protoze jsem nenasel kupni smlouvu a ze limit plneni mam 50 000,- coz me u prepazky nerekly tak jsem vsechny auta prevedl ke kooperative na je klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]