Nejste přihlášen/a.
Kamos si koupil pred rokem 2tis litru za 2kc transformatorovyho oleje a jezdi na to jak drak zadny zavady problemy ale tyka se to jen holych Dieslu do jinych je olej nevhodnej jinak ja se na to chystam taky jak mi skonci za rok technicka na felicii i kdyz jezdim na ethanol za 23 porad je lepsi jezdit na olej zadarmo tak ze vrele doporucuju akorat to chce filtrovat jinak i testy treba v poradu Pata rychlost kdy testovaly kolik se najede na naftu a na olej prokazaly ze na olej se najelo zhruba o 5% delsi vzdalenost...
Medvede:
Tvoje informace je dost scestná,moc tomu nevěřím.Transformátorový olej má velice nízkou oxidační schopnost,k tomu bod vzplanutí vysoko nad 200 st C.Nechce se mi věřit,že s těmito vlastnostmi bude fungovat v motoru jako nafta.Mimo to,jestli někde sehnal starý olej,který někdo levně prodal,protože se už nesmí používat,tak je to přímo cesta do kriminálu,protože ty oleje obsahovaly PCB a nesmí se vůbes používat.
JABRAKA
Ty asi nevis jak to dnes funguje a jak to vzdy fungovalo proste ne vse se dela verejne a vzdy je lepsi nez platit za zpracovani tisice za par korun to prodat...Nebudu se hadat proste to tak je na olej se normalne jezdi driv se jezdilo na klasickej fritovaci primo z obchodu jeste nez zdrazili ceny ted uz se to neoplati ale jinak bezne se jezdi na hydraulicky treba atd atd...
Jabraka:
trafo olej může mít bod vzplanutí i mnohem menší než fritovací a na fritovací se běžně jezdí
Neni co zkouset uz je to odzkouseno nejmin tisickrat staci nakouknout na nejaky moto fora je to tam popsany a omilany uz nehoraznekrat...
Je to autora, ať se neptá a vyzkouší na svém autě, ono je toho popsáno a .. jako doma si udělat generátor na vodík a tahat to z baterky...
Jedině vlastní zkušenost.
Já jsem jezdil v Trabantu i na petrolej, ale to byl za babku. Do Drogerie s kanistrem ... Jiní tady ve fabrice brali ředidlo.. Hadici z PB flašky strčil do karburátoru, pustil ventil. ..pokusům se meze nekladou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.