Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičák na VZV

Od: lopuch odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Potřeboval bych řidičské oprávnění na vysokozdvižný vozík s nosností 2.5 tuny. Co jsem četl, tak se oprávnění rozdělují na různé kategorie podle typu vozíku. Nevím, jaká kategorie je vozík o nosnosti 2.5 tuny. Pordíte mi, kde bych ho mohl ve středočeském kraji absolvovat a na kolik mě to zhruba vyjde?

Děkuji. L.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

Školení zajišťuje každý seriózní zaměstnavatel, jinak jsoui nabídky na netu, stačí googlit, a pokud s vozíkem nebudete jezdit v uzavřeném skladu nebo areálu, ale budete nakládat na účelové, veřejně přístupné komunikaci, potřebujete také ŘP minimálně "B" čko...

olaf71*
hodnocení

1x

nejlepší je dělat papíry na VZV v zaměstnání. mají svoje školitele, kteří dělají roční hromadné školení a cena se rozplyne. škoda že jsem zapoměl papíry v práci, dal bych sem ofocenou zadní stranu, aby jsi věděl,jaké jsou kategorie.

olafe, dobrý nápad,

Řidičák na VZV

hodnocení

0x

lopuchu, VZV se dělí podle jiného klíče, podle pohonu motorové, elektrické, podlě řízení..

do váhy 7 tun

Poslechněte radu nu, a najdete ve Vašem městě...

firmy.cz/...

doplněno 29.09.11 19:19:

takže musím napsat opravu, ne 7 tun, ale 5 tun.

Omlouvám se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]