Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 1,6 LPG - teče benzín přes víčko ven

Od: sarka21 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, když nastartuji Octavii, tak mi po chvíli začne stříkat benzín ven přes zavřené víčko z nádrže. Nevíte, co to může způsobit? V servisu LPG nenašli žádnou závadu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

vcelku "raritka"...,ale problém bude někde ve "zpátečce",neboli přívod paliva zpět od motoru do nádrže...Čerpadlo z nádrže totiž dává mnohem víc než je vůbec motor i při max.zatížení(a spotřebě)schopen "zkonzumovat"-prostě dodávka paliva je takový permanentní průtokový okruh...Někde tam bude nějaký kiks-ale mělo by být vidět v čem je problém...Kdyžtak se nebojte i demontovat potrubí od hrdla až k nádrži-není to nic složitého...

sarka21
hodnocení

Mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď. Všechno si to opíšu a ukážu nějakému mechanikovi. :)Už jsem to u jednoho měla a on mi to vrátil s tím, že neví. *zed*

jarda3*
hodnocení

0x

A to je nadrz nacpana benzinem po hrdlo nebo to dela kdyz je tam treba pulka?

sarka21
hodnocení

Dělá to i když je v nádrži jenom trošku benzínu. Třeba jenom rezerva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]