Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz,
zakoupil jsem automobil,který byl na mě odhlášen,tedy je stále v odhlášce...
Tím pádem jsem napsaný ve velkém tech.průkazu, ale malý techničák je na jméno předchozího majitele...
Automobil nepoužívám, a dnešním dnem je ekologicky zlikvidován( musel bych při přihlášení platit 10 000kc eko poplatek ) u automobilu co je stejně nepojízdný.
Tak se chci zeptat co a jak mám teď vyřešit? Vyplnit žádost o vyřazení z registru vozidel, malý techničák, velký techničák , protokol o ekologické likvidaci, registrační značky...
ale tipuji že to nebude tak jednoduché,nevím zdali jsem já vlastník nebo provozovatel,a koho kam napsat a co vše vyplnit a vyřídit je to na mne až moc složité.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Adam
2x
Malý techničák bude jen na závadu,řekl bych že ho nemůžu najít.Rozhodující je že jste jako majitel uvedený ,ve velkém TP.Nebojte se toho,dnes jsem likvidoval přívěs a šlo to tak dobře ,až jsem se divil.
super diky moc...ja osobne bohuzel nemuzu jit vyridit musi jit za me nekdo z rodiny,nejsem v miste pobytu a chci to mit co nejdriv z krku takze jeste plnou moc a ofocenou obcanku pro jistotu..dekuji moc za radu
1x
1.) zaregistrovat se jako provozovatel vozidla, na základě potvrzení o přezetí autovraku kterým nahradíte zákonem předepsanou evidenční kontrolu a pojistku,na základě přihlášky k registraci
2.) nechat trvale vyřadit auto i sebe z registru na základě žádosti o trvalé vyřazení
3.) lze se nechat zastoupit zmocněncem, který bude vybaven písemnou plnou mocí , v souladu s paragrafem 33 správního řádu
4.) správní poplatek je 800,- kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.