Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli je potřeba řidičák na minibike 50ccm,80-90 km/h?
Odpověď jestli by bylo možné co nejrychleji,Děkuji Janovský.
Email: jandajanovsky@seznam.cz
No jo, ale i na poli musite mit ridicak, kdyz vas chyti
Kazdopadne souhlasim s nazory predemnou, ridicak zbytecny...
Hezky me oslovujete, cenim si toho. Na poli byt ridicak nemusi? Nebo pouze s uvedenym strojem byt nemusi? V autoskole nas ucili, ze musi? Jsem z toho jelen
honzeku, pochopil jsem dobře, že jste Jan?
V autoškole Vás určitě učili, kde platí pravidla o provozu na pozemních komunikacích...tím právě není pole louky, letiště.. (viz mnoho nehod na srazech tuninkářů)...
Jelen nejste, časem se vše doučíte.
Ano ano, Honzek = Honza = Jan Hm to co pisete dava logiku, asi to tak opravdu bude. Jinak tedy nevim, proc se mi to plete
Tak snad casem
Nemusí, nébrž s tím můžete jezdit jen mimo veřejné pozemní komunikace - to je jen na svém soukromém pozemku (poli, louce, ne však v lese - tam platí lesní zákon), nebo na soukromém pozemku se souhlasem vlastníka. Nebo na vlastníkem předem určených plochách (okruhy, cvičné plochy a pod.) Takže to vůbec není jednoduché.
kdyz pojedete na silnici mel by jste mit ridicak aby jste mel policii co odevzdat
to byl vtip, s timhle te chytnou policajti jen jednou a je pruser jak hovado, znamej to mel ze znamosti od policie za 2 sudy piva a to jen ze s jednim chodil do skoly
Ja to chapu takhle.
Na silnic s timto strojem nesmis, jelikoz neni homologovan a neni urcen pro provoz na silnici
Pokud by jsi chtel jezdit nekde na okruhu, nekde na poli, za plotem - mimo silnici, tak tam ridicak nepotrebujes.
Takze podle meho, pokud nemas jinou motorku, ktera je na silnici schvalena, ridicak si nedelej, je to zbytecne, stejne bys na silnic s tou mini nesmel, a pokud chces na pole nebo mimo silnici, ridicak si nedelej.
Bracha jezdil na stare CZ 175ccm na poli bez ridicaku, pocihala si na nej mestska policie (asi proto, protoze ten vu.l nemel helmu), zastavila ho, a rekla mu, ze at si priste veme aspon helmu a at to ted odtlaci domu.
Rozdělení komunikací řeší zákon číslo 13/1997 Sb., jezdit minibikem se dá ba veřejně nepřístupných komunikacích, i polní cesta spojující jednotlivá pole a louky, případně soukromé (oplocené nebo neoplocené pozemky označení například tabulí nebo jinak jako veřejně nepřístupné) je veřejně přístupná a měl by tam být řidičák,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.