Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká zimní kola na Fabii

Od: roman5577 odpovědí: 5 změna:
Ahoj prosím o radu: jaké zimní kola na 1,2 12V HTP/51 kW

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přijde na to, kolik toho najezdíte, kde jezdíte a pod. Na maželky Feldu jsem koupil Debicy za pětikilo v superhyperkrámu, abych to nemusel pořád přezouvat tak jsem koupil na vrakáči ráfky z Golfa II, nechal je opískovat a nastříknout a mám zimní kola ,,za pusu´´. Ty gumy drží velmi dobře, na těch pár tisíc kilometrů přes zimu jsou dobrý.

Ale můžete samozřejmě koupit zvučnější značky už obuté na origo diskách a to i na litých. Je to jen o tom, co preferujete.

des*
hodnocení

0x

Co je to?Koloběžka bantam(čti bentem)?

Typuji Fóbii :)

hodnocení

0x

Zalezi, jak moc toho najezdite a kde bydlite. Jestli jen jednou za mesic vyvezete rodinu, tak neco levneho. ja na Felicii kupoval jedny z nejlepsich kol podle testu a vysli asi kolem 900. Urcite se mi vyplatili, kdy pri vanici skoncilo hodne aout ve skarpe a ja jsem s prtatama projel bez zavahani. Takze jestli jezdite casteji, vozite cizi lidi, nebo nejste vyjezdeny, tak neco kvalitnejsiho pro klid duse. Rozdil v tom znat je (pred tim jsem mel Barum polaris - znatelne horsi)

honzek*

Jestli to ze jste projel, neni spise ridicem ;) 5-10% udelaj kola, zbytek ridic.

At se pak nekdo nevymlouva, ze mel levna kola, kdyz boural. Vzdycky za to muze ridic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]