Nejste přihlášen/a.
Přijde na to, kolik toho najezdíte, kde jezdíte a pod. Na maželky Feldu jsem koupil Debicy za pětikilo v superhyperkrámu, abych to nemusel pořád přezouvat tak jsem koupil na vrakáči ráfky z Golfa II, nechal je opískovat a nastříknout a mám zimní kola ,,za pusu´´. Ty gumy drží velmi dobře, na těch pár tisíc kilometrů přes zimu jsou dobrý.
Ale můžete samozřejmě koupit zvučnější značky už obuté na origo diskách a to i na litých. Je to jen o tom, co preferujete.
Zalezi, jak moc toho najezdite a kde bydlite. Jestli jen jednou za mesic vyvezete rodinu, tak neco levneho. ja na Felicii kupoval jedny z nejlepsich kol podle testu a vysli asi kolem 900. Urcite se mi vyplatili, kdy pri vanici skoncilo hodne aout ve skarpe a ja jsem s prtatama projel bez zavahani. Takze jestli jezdite casteji, vozite cizi lidi, nebo nejste vyjezdeny, tak neco kvalitnejsiho pro klid duse. Rozdil v tom znat je (pred tim jsem mel Barum polaris - znatelne horsi)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.