Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstoupit od kupni smlouvy + odskodne

Od: kroupa* odpovědí: 7 změna:

Dnes potřebuji radu, potrebuju sepsat odstoupeni od smlouvy atd.. zakladem Zalhal mi v Eko poplatku, pry je zaplacen, ale neni, dal mi cizi zelenou kartu od jineho automobilu vin je skoro schodny, nevsiml jsem si toho...nevim jak to udelat, auto neni zbusobile k jizde nema technickou ve vsem mi lhal, on neni ani na velkem ani na malem technicaku pry mi zajisti prepis (plnou moc) ma auto pres taky takovou smlouvu, po par km se rozvrzal cely interier, podvozek je ve stavu, že bych se mohl zabít, 3x jsem otevrel obe okna, obe vypadla z kolejnic, na aute jsou kola ktera taky byt nemuzou, v desti mi v noci uletel sterac, dira ve vyfuku, asik to nejak ucpal atd... pry mi zajisti prepis (plnou moc) ma auto pres taky takovou smlouvu, byl to vymenny obchod auto za auto, tim ze papirove ja mu prodal jedno on mi druhe, ustne mezi nama vymena + ja mu pridam penize + neco (u vseho byl muj svedek). Ve smlouve je Prodavajici, kupujici, vozidlo a Kupujici byl s autem o jeho stavu seznamen k prodeji doslo x x x x x x toho a toho. Můžete mi prosím poradit, spěchá to :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

NO TAK

1, EKOPOPLATEK JE ZAPSAN VE VELKYM TECHNICAKU

2, ZELENOU KARTU BYCH TI VUBEC NEDAL TA JE VEDENA NA TOHO CO UZAVIRAL POJISTKU

3, TECHNICKA JE NA ZNAMCE A V VTP (COZ SE KOUKNE ASI KAZDEJ)

TAKZE NECHAPU V CEM TI LHAL? VESKERE TYTO UDAJE JSOU ZAPSANY V PAPIRECH OD AUTA

A POKUD JE PODVOZEK VE STAVU ZE JS SE MOHL ZABÍT , TO JSI TO AUTO NEPROJIZDEL?

des*
hodnocení

0x

Dej ho k soudu,Je před tím potřeba odhadce,aby sepsal stav vozidla.To,že sis ho neprohlédl,tak se jeví že ti na stavu nezáleželo.Po probrání z letargie,jsi zjistil pravý stav.Ale to se dělá před koupí.Zřejmě nedostaneš nic.

kroupa*
hodnocení

ja si ho prohledl, vsechno bylo ok, az na opotrebeni a veci ktere mi rekl, auto ujelo 300km a zacalo se rozpadat

kroupa*
hodnocení

Hlavni věcí je tady snad, že mi zatajil eko dan, kterou tvrdil, ze je zaplacená ne? to neni dostacující důvod? 10000kc eko dan, lhat mi o tom jak je auto zpusobile, pritom nema ani technickou kontrolu, tvrdil, ze ji ma jeste rok, podstrkava mi cizi zelenou kartu? tak co amm delat? dnes tam jedu a chci z5 SVE Auto normalne a nahnat mu strach, to auto co mi prodal asik ani neni jeho

des*

Pokud si troufneš jít za ním,vem sebou aspoň dva kámoše kolem 120kilo.Hlavně je možné že ho už nemá.

kroupa*
hodnocení

Auto má, mám to na něj na dnešek nahrané, bude tam s autem i se vším i papíry se mi dostanou do ruky, jak mu mám pohrozit? policií? nebo vytahnout že odstupuji ze smlouvy?

des*

Jakkoli,cokoli,hlavně měj sebou ty kámoše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]