Nejste přihlášen/a.
Jaká je lhůta pro zaplacení pokuty?
Platil jsem složenkou pokutu za rychlou jízdu, bylo to skoro 6 týdnů po přestupku. Mám se sám nějak zajímat o to,jestli jim to došlo a mají to v pořádku zaevidované? Nehrozí nějaké penále -že by mi to za tři roky oznámili že dlužím i s nějakýma úrokama?
Složenku jsem dostal na místě od pána esenbé. Ohledně splatnosti neříkal nic. Útržek mám, já jen, jestli jsem jim třeba po třech týdnech, kdy jsem ještě zaplaceno neměl,nespadl do nějaké sjetiny neplatičů a nejede mi nějaké penále. Zaplaceno to mám až po těch šesti týdnech,což si asi někde odfajfkují,ale nějaké penále a úroky do té doby vzniknout mohly (třeba padesát korun) a za pět let mi přijde exekuce na pět tisíc, takové případy jsou všude kolem, tak se jen chci ujistit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.