Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na řazení rychlostí u auta

Od: verona1963seznamcz odpovědí: 10 změna:

prosím už jsem z toho neštastná dělám řidičák a prostě mi nejde řadit rychlosti 1-2-3-4-5 to docela ujde ale jak mám podřadit 5-4-3-2 tak katastrofa a učitel šílí co s tím:?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

222hel*
hodnocení

2x

Jestli umíte 1,2,3,4,5, tak není problém vždy, když se chcete vracet na nižší rychlost vyhodit na neutrál a normálně zařadit rychlost,kterou potřebujete.

Rozumíte, jak to myslím?

Mám 5 chci snížit rychlost na 4.

Spojku, vyhodím rychlost na neutrál a dám dolů 4.

Musíte se naučit na papíře písmeno H.

Uprostřed je neutrál.

K sobě a nahoru je 1

K sobě a dolů je 2

Volně nahoru je 3

Volně dolů je 4

Neutrál, zatlačit na řadící páku v pravo nahoru je zpátečka

Zpátky je to

5 neutrál volně dolů 4

4 neutrál volně nahoru 3

3 neutrál k sobě dolů 2

Hodně vám pomůže řadící páka.

Když auto stojí je tam 1 a páku máte blízko sebe, to samé je s 2

Když je páka při jízdě nahoře uprostřed je to 3 a dole je 4

Když je řadící páka ke spolujezdci je to 5

Při řízení si vždy představujete písmeni H

Držím palce, tréma je hrozná, ale dobře to dopadne!*slunce*

verona1963seznamcz
hodnocení

díky moc ve čt. mám opět jizdy tak snad to bude lepší budu si představovat H,diky za radu

222hel*

Jak to dopadlo, pomohlo H, může se slavit?*hej*

Hel.

hodnocení

1x

Já si myslím, že u Vás je spíše problém v souhře nohou - spojka - plyn. Nezapomínáte nohu na plynovém pedálu, takže vám vždycky při vyšlápnutí spojky vyletí otáčky motoru nahoru? To vám ale určitě ten učitel v autoškole je schopen vysvětlit. Neptejte se zde na tomto fóru a ptejte se toho učitele - od toho tam je a je za to dobře zaplacen!

hodnocení

0x

Trénovat, nic jiného. Je to to stejné, jen v opačném pořadí, popř. s meziplynem, ale přepokládám že tím se teď netrápíte. Máte problém trefit se na správný rychlostní stupeň, nebo s čím konkrétně?

ar*
hodnocení

0x

Buďte v klidu, žádnej učenej z nebe nespadl. Od toho ta autoškola je a učitel to má pořádně vysvětlit a naučit. Nakonec má to placené, ne. Chce to zkoušet a zkoušet. Nic jiného než trénink nepomůže.

axlik*
hodnocení

0x

To se časem poddá, učitel mi řikal ať se to naučím sám tak, že mám dojíždět ke každé křižovatce podřazováním, že na to časem přijdu a přišel sem..Šecko se nejde naučit hned :)

buss
hodnocení

0x

Pokud už máte auto, tak sedněte, dělejte vrrr a zkoušejte si řazení

hodnocení

0x

A co děláš špatně?

Od toho tam ten kantor je, aby tě to naučil a ne aby z tebe šílel. Žádnej učenej z nebe nespadnul.

A bud ráda, že se neučíš řadit třeba ve vejtřasce, dvakrát vyšlapávat spojku a dolů navíc s meziplynem.

des*

Na každé šaltrpáce,je to namalované.Stačí hodit voko na ni a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma řazení v autě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]