Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastním rádio pioneer deh 2300 UB, mám v autě v předních dvěří repro 130 mm (25rms) a nastal ´problém se zadními reproduktory 165 mm (65rms) hrály pořád dobře ale z ničeho nic hrají na polovic, obzvlášť basy, ale když dám balanci jen toho jednoho reproduktoru tak basy hrají zase na plno jak by měli a jak hrály dříve. Ale oba reproduktory mají velice stlumené basy když hrají oba. Nevíte čím to může být?
Zkontrolovals nastaveni faderu (zadnich repro)?
Pochybuji, ze by byli poskozene bass repro. Kdyz tak, odvalene by byli vyskace (tweetry) Koncaky, pokud to hraje, taky si myslim, ze jsou vporadku. Zkontroluj nastaveni faderu
Poškozené nemůžou být, reproduktory tam mám týden, a hrály fakt perfektně i na vyšší zesílení rádia. Zkusím odpojit rádio a pokud by to trvalo nadále tak opravdu nevím čím to může být, stalo se to z ničeho nic. Když je balance na jednom tak basuje jako blázen a oba dohromady skoro vůbec, přitom na rádiu mám Bass +6 Mid 0 a výššky +4.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.