Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovač řízení Felície 1.6MPI r.v.95

Od: dodos24* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Pomoc!.Jestli se dá dodatečně domontovatposilovač řízení na Felícii 1.6MPI,když tam od výroby není,a popřípadě jaké kroky,věci jsou k tomu za potřebí,aby fungoval dobře Děkuji:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Namontovat tam jde ,ale stálo by to víc než tohle sauto.cz/...

ar*
hodnocení

2x

Dodatečná montáž není problém, ovšem jedině koupit starou vyřazenou vránu, která to "servo" má a domontovat doma sám. Pokud by to montovali v servisu z nových dílů, tak to vyjde na nějakých cca 20000. Je potřeba vyměnit komplet řízení (nové cca 11000) , servočerpadlo (nové cca 4000) , řemen (cca 400) a pak ještě nádobku na kapalinu a hadice. Ve finále to chce udělat geometrii.

blackflamesiczi*

NEMA NAHODOU FELDA TAKY ZATEZAK PRO SERVO V KRAJNYCH POZICÍCH? OCTAVIA HO MA KAZDA ALE U FELDY NEVIM ALE JESTLI HO MA TAK BY TO BYL PROBLEM

dodos24*
hodnocení

To stojí za uvahu,to vůbec nezní špatné.To jsem rád že se nějaké východisko našlo.Určitě nějaká ta dobře bouchlá vražda se sehnat dá.Děkuji za pomoc.Už jsem byl zoufalej,protože někdo řekl žeto nepůjde a další že zas jo,ale nepouštěl by se do toho atd...Mnohokrát děkuji*hej*

josefh
hodnocení

0x

Měl jsem Feldu 1,6 MPi. výroba 01/1996. A vzpomínám si, že když jsem ji objednával, asi 11/1995, tak podle tehdejšího prodejce Škoda nebylo možné posilovač objednat, protože chyběly na motoru nějaké úpravy či co. Posilovače se začaly montovat až někdy 07/1996. Takže bych si tu možnost zástaby posilovače prověřil. Spíš bych to viděl, pokud opravdu usilujete mít posilovač,na kompletní motor s posilovačem. Pokud tedy nepůjdete do nějakého moderního posilovače, co jede jen na elektriku. Motor 1,6 byl výborný a nemám zase pocit, že by to řízení bylo až tak těžké bez posilovače. Snad možná na parkování. No zvažte všechna pro a proti.ova

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]