Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to muze byt za zavadu?

Od: vaclavbursik123 odpovědí: 7 změna:
Dobry den,
chci Vas poprosit o radu ohledne me Audi A4, rok vyroby 2004, 1.9 TDI 74 KW. Dnes se mi rozsvitila kontrolka - system kontroly vyfukovych plynu. Zajimalo by me cos tim je, co je v haji a zda s tim muzu ujet aspon 150km? V pondeli jedu do servisu, ale zitra potrebuji jezdit.
Predem dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

mozna jako predchozi otazka egr u PD nekdy pomohlo trochu tomu slapnout , vetsinou to delal klapka v egru ktera zusstane kousla, pokud nemate doruda rozpalenej katalyzator tak to bude egr nebo "lambda". Ale jak rikam vetsinou je to egr a s tou kontrolkou jezdi lidi i pul roku protoze je to nekonecny pribeh. reseni na stalo treba autochip.cz a nechat vypnout softwarově a jako bonus prihodit par koniku

vbursik123
hodnocení

EGR ventil mi menili pred 8 mesici, tim to asi nebude. Jak bych poznal, kdyby to byl ten katalyzator?
blackflamesiczi*

ze by bych rudej a smrdel to bys neprehlidl, jinak me egr odesel po 3 mesicich, nekouri to pri pridaní a nebo to nejede tak ja má? Nejsem si jistej ale mam za to ze pd ma v egru hrozne male diry ktere se radi zaserou. A ta klapka muze bejt jen kousla, ale v pameti zavad zustane, pokud se to nechova divne (smrdi netahne atd) tak bez problemu muzes jezdit bude to egr nebo "lambda"

vbursik123
hodnocení

Auto jezdi normalne a ani se z nej nekouri. Tak snad to bude jak rikate, jenom v pripade te lambdy, kolik by byla cena?
blackflamesiczi*

koukni na skoda-dily.cz maj originalni dily na koncernova auta a opravdu luxusni ceny

vbursik123
hodnocení

Tak dnes jsem s tim ujel asi tech 150km, po 4 nastartovani se mi nic nerozsvitilo, tak co by to mohlo byt
blackflamesiczi*

je mozny ze ti zustal "kouslej" egr a nebo jen sporadicka hlaska z nejakeho cidla a zavada se smazla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]