Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám zelenou kartu - co mi hrozí?

Od: typanjeden odpovědí: 8 změna:
Dobry vecer,
potrebuju vedet co mi hrozi za jizdu bez zelene karty? Ztratil jsem ji a nova mi pry prijde do 10 dnu!
výtka
Upozornění od sys strejc 14. 09. 2011 17:59:24

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

A kopii zelené karty nemáš?

hodnocení

0x

Pokuta - minimum je pětistovka. Je to povinný doklad!

doplněno 14.09.11 18:06:

Je na úvaze policisty, já to měl jen za 500... ;)

typanjeden
hodnocení

A maximum? Dekuji

sargo*
hodnocení

0x

Mno, já jsem se zatvářila překvapeně a pravila jsem, že to teda manželovi řeknu... policista, zjevně přemožen takovým prohlášením ve chvíli, kdy vezu čtyři další chlapy, se jenom zatvářil soustrastně a mohla jsem jet. Tak se třeba zkuste tvářit jako ženská, která v zásadě neví, co to je? *smich*

erikch*

zcela jednoduše-vemte s sebou do auta smlouvu s pojištovnou(zel.karta z ní vyplývá)a pokud by to případné hlídce "pomocníků" nestačilo-neřešte nic na místě,ale nechte věc řešit ve správním řízení-tam zpětně vše deklarujete a není co řešit-auto nebylo ani minutu nepojištěno,tudíž může být provozováno atd...,ničeho jste se nedopustil...

petapeta*
Pochybuji, že jim to bude stačit, jiné potvrzení se neuznává. V Kooperativě mi vytiskli na základě smlouvy zelenou kartu na počkání.
erikch*

ono ani tak nejde o to,co příslušníci uznají a co ne-ale o faktický stav věci-vozidlo je pojištěno,bohužel v tu danou chvíli nejsem s to tuto skutečnost jinak prokázat než platnou smlouvou...,pokud je prolém,fajn,věc řešit ve správním řízení,kde lze toto velmi snadno,a to i zpětně,prokázat...Jiná věc je,proč kopie zel.karty až za 10 dní...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

maximun mam za to 1500-2000,- predevcirem jsem to mel za 500,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]