Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laďák favorit

Od: denzel odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Chtěl bych si poídit laďák, nebo alespoń koncovku měnící zvuk na favorita. Poradil by někdo přesnej typ, do 1.000 CZK, hlavně aby hlasitost nepřekračovala povolené maximum. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

mrkni na aukru-dají se sehnat(i s typovým listem)-na Fáčko bych řešil nějaký "průchozí"...,s tím zvukem je to trošku loterie-ale jsou i prodeji,dávající odkaz na video přímo s daným výfukem...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

kdysy davno za mladej let jsme ladaky delaly z stredovej tlumicu z 1,9d feldy a opravvdu luxusni zvuk a mely jsme z nej radost ted mam na aute od simonse ale nejak me to nebere. Jinak bacha na zvuk hlucne je dobre do mesta proslapnes to a mezi barakama se to krasne rozleha ale sedet v necem takovem 100km je utrpeni

axlik*
hodnocení

0x

Jednoduchý a zadarmo je vyvrtat si do výfuku díru vrtačkou..Stačí tak 5mm průměr..To bude zvuk :))

denzel
hodnocení

Zvuk sice bude dobrej, ale rozdíl ve výši spotřeby se mi líbit nebude ;)

axlik*

Spotřeba vyšší neni..Mám to odzkoušeno když sem měl na autě děravej výfuk, tak po výměně žádná změna :) byl to samozřejmě vtip, na technické by vás asi nepustili :D

hodnocení

0x

Asi by jsem radeji zainvestoval do zimaku :). preci jen mi takto vytuzingovaneho souseda neni nic moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]