Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŘP skupina C, CE

Od: patrick* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jesli můžu dělat autoškolu na C a CE najednou, nebo jestli nejdřív C a až budu mít C tak teprve CE nebo jak to je?

Dále jestli s těmito skupinami můžu řídit i jakýkoliv traktor.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tr
hodnocení

0x

Dobrý den, jít by to mělo, ale bude mít stejně dva kurzy. Až odjezdíte C, tak můžete jí na hodiny s vlekem. Jinak traktor potom můžete i s vlekem bez omezení, ale pozor, na lesní speciály musí být nějaký školící kurz. Když si přečtete zákon, tak zjistíte, že např. skupina B je nadřazena B1,C nadřazena B,C+E nadřazena B+E a D+E je nadřazena všemu o čtyřech kolech a přívěsu, motorky sem nazahrnuji. Při všem zde uvedeném max malý AM.

nutria*
hodnocení

0x

Ano má pravdu pán nade mnou. Já jsem dělala nedávno. Nejdřív C, zkoušky , technika, jízdy a pak znova ale už jen pár hodinn jízd s přívěsem na E...a znovu zkoušky, jízdy technika na CE. Je to dobrý udělat si za sebou , technika je stejná, všechno i testy takže se člověk neučí dvakrát ale závěrky se dvakrát dělají. Prostě CE bez C nejde.. Držím palec.

Nejlepší je autoškola ...safra nevím jestli můžu dělat reklamu...no raději ne. Ale jste chlap tak byste to měl dát v podstatě na tom nic není jen, ta technika je docela záhul... hodně hodně ..ale asi je to dobře protože není nic horšího než když se řidiči náklaďáku něco banálního na cestě po...a on si volá na dispečink... ti pak přijedou stovky kilometrů...a vymění prdlou hadičku a nazdar... a taky je dobré vědět co a jak to auto vlastně dělá...proč...

Mě dali docela slušnej záhul hned od začátku , to ale proto že jsem ženská . Taky mi to řekli , chceš mezi chlapy? tak makej.. a hned při prvních jízdách na C...mi tam nechali přívěs , že odpřihnout se musí a prohnali mě s ním městem přes malinkatý kruháče...no mazec... na závěrkách dostali všichni z techniky dvě lehčí otázky jako je povinná výbava apod a jedu těžkou , spojka brzdy apod a já dostala ,Brzdy,převodovku,činnost turbodmychadla...až koukneš do techniky pochopíš jak mě dusili..darebáci..ale všechno stálo za to... fakt jdi do toho jestli tě baví jezdit... Jestli ne... tak rychle pryč...

mux

Tos dastala samy dobrý otázky. To je lehoučký :-D Njn pro holku možná těžký ale pro autotronika lehoučký, takový kdybych dostal tak jsem šťastný.

tr

No pokud jste Autotronik a nevěděl byste je, tak by Vám ten řidičák ani dávat neměli.:)

Jinak něco jiného jsou otázky na B a něco jiného na C příp. C+E a spousta lidí by se divila, kolikrát holky v kamionu umí líp řídit jak chlapy. Zrovna nedávno jsem jednu míjel (měla pěkný šátek na hlavě) a jak si pěkně metla. Bylo to zrovna v takovým blbým podjezdu a přede mnou jel kamion( místo povolých 30 km/h jel asi 50 km/h) a měl jí dát přednost (zúžený prostor podjezdu a ostrá zatáčka) a to prase se tam narvalo a ona s klidem situaci vyřešila ale nestihla již zatroubit na toho xxxx .Ten blb co jel taky v kamionu se tam musí narvat, tak jsem toho vola vytroubil za ní.*hi*

nutria*

*palec*dík za ni *placni*.

nutria*

No a já z nich byla úplně na...Chodila jsem do garáží a neustále chlapy otravovala at mi otevřou motor a vysvětlí mi tu či onu otázku..do družstva protože spousta věcí u velkejch moderních aut už je jinak ale naučit se to musíš...prostě dokud jsem si to neuměla představit tak jsem se to učila jen jako básničku a bylo to o ničem..ale nakonec mi při CE éčkových jízdách paradoxně zachránily "život"Dělala jsem je na Silvestra ráno.:).Odbočte doprava..malá dědina, malá zatáčka a v poslední chvilince se proti mě vyřítil v zatáčce osobák, tak jsem malinko uhnula abych to do něj nenašila ale pravým zadním kolem návěsu přejela malinkato obrubník...no jinak vše v klidu. Nakonec mi říká komisař. Céčkový jízdy na jedničku, a dnes taky ale za ten pangejt paní řidičko normálně vyhazuju i když jste se vyhýbala.Ale za to že jste tak excelentně zvládla techniku na to zapomenu...ufffffffffffffffffffff a já myslela jak jsem tu techniku těžce nedávala.I když je pravda že z naší skupiny opakovali chlapi zejména testy a jízdy...na techniku jste prostě lepšííííí...

tr

To možná jo, ale čím dál tím víc zjišťuji fakt, že co zvládne chlap to zvládne i ženská a když jsem viděl, jak jezdí rally, nebo třeba tu co jezdí občas v TOP GEAR, tak to jsem koukal. A co se techniky týče, tak ženský mají asi smůlu jen v tom, že je chlapi u toho nechtějí, ale jak jde o tuning sraz, tak jich tam musí být plno.*smich*

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

jeste pred rokem slo delat E az po ukonceni C

nutria*

ano a stejně je to i ted. Uděláte C , a pak hned CE.Jde o to že s přívěsem musíte najezdit určitý hodiny,jinak je vše stejný a měla byste být samosdřejmě přítomná i na teoretických hodinách ale a záleží na autoškole jak vám vyjdou vstříc jestli Vám dají hodinu jízdy za týden anebo pět hodin denně celý týden...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]