Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit zimní pneu

Od: johana* odpovědí: 26 změna:

Ahoj, pomalu začínám shánět zimní pneumatiky na autíčko a nevím, kde je pořídit...Můžete mi poradit nějaký ověřený eshop, kde by měli rozumné ceny?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rengeacz
hodnocení

0x

je to týden co jsem kupoval na tomto pneunet.cz/... vše proběhlo ok mají tam i recenze a zkušenosti.

krtas
hodnocení

0x

www.bestdrive.cz

navíc si tam lze objednat i přímo servis na prodejnu na přezutí. Možná bych ale už začal rychleji, protože vzhledem k vyhlášce bude během října plněji a plněji. Od 1.11. musí mít os. auta zimní gumy.

VÁŽNĚ? všechna bez výjimnky nebo je to trochu jinak?

johana*
hodnocení

takhle je to ve vyhlášce:V období od 1. listopadu do 31. března, pokud1. se na pozemní komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo2. lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza,lze užít motorové vozidlo kategorie M nebo N2) k jízdě v provozu na pozemních komunikacích pouze za podmínky použití zimních pneumatik18a), a to u motorových vozidel s maximální přípustnou hmotností nepřevyšující 3 500 kg na všech kolech a u motorových vozidel s maximální přípustnou hmotností převyšující 3 500 kg na všech kolech hnacích náprav s trvalým přenosem hnací síly. Zimní pneumatiky podle věty prvé musí mít hloubku dezénu hlavních dezénových drážek nebo zářezů nejméně 4 mm a u motorových vozidel o maximální přípustné hmotnosti převyšující 3 500 kg nejméně 6 mm.(2) Ustanovení odstavce 1 se nepoužije pro náhradní pneumatiku použitou v případě nouzového dojetí18a).
buss

Nemusí! pouze za určitých podmínek.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ja pouze nejlevnejsipneu.cz beru tam gumy stabilne a v 90% druhej den jsem si je nazouval na auto. Nejdele jsem cekal 14 dni na copper dis stt ale skladem je nemel nikdo v CR a cekacka u nejlevnejsichpneu byla nejmensi

hodnocení

0x

Já jsem 2x kupoval pneumatiky na www.nejlevnejsipn/... . Vše proběhlo bez problémů, zimní pneu jsem koupil namontované na discích, vyvážené, takže výměnu provádím sám. Zboží doručila do 48 hodin PPL.

johana*
hodnocení

Na nejlevnejsipenu sem se dívala taky, sháním rozměr 195/65/15 a třeba Barum Polaris 3 tam mají za 1326,-

blackflamesiczi*

to si ale cenu overte, tohle jsem udlal s maxxis mudzilla a koupil je jinde a oproti cene na shopu byly o litr drazsi kdyz me je poslaly PPL a od te doby nekupuji jinde ne na nejlevnejsipneu . protoze ja si na svych shopech nedovolim nekomu neco poslat za jinou cenu nez mam na shopu(s oblecenim) tak to chci i od jinech

doplněno 13.09.11 20:57:

jako ze je mely na shopu za cca 5500 kus a kdyz me prisly tak cena byla 6500 za kus coz nasere ale vzhledem k cekaci dobe jsem je musel vzit

johana*
hodnocení

co je maxxis mudzilla? Tuhle odpověď sem moc nepochopila *nevi*

frantisekpetru*

Terénní pneumatika:
offroadpneu.com/...

Johana, vyhoda nejlepvnejsipneu je v om, ze si v klidu najdete ty nejlevnejsi gumy klidne i bez prepravy a potom napisete do nejpneu, ze chcete tyto gumy za stejnou, nebo lepsi cenu a oni Vam udelaji nabidku, takto jsem kupoval letni a dostal nejlevnejsi cenu, kterou jsem byl schopen najit, tak to zkuste tak :)

mux
hodnocení

0x

Dobré zkušenosti mám i s rajpneu.cz/... Když je skladem tak je to do dvou dnu doma. Nebo i pneuvranik.cz/... Ale to jsou zejména protektory, ale nikdy nezklamaly.

vrana
hodnocení

0x

Já nakupuji druhým rokem na www.PneuSoukup.cz Na zimu kupuji pouze Nokiany a ty mají asi nejlevnější v ČR a hlavně co mají uvedeno skladem, mají opravdu skladem. Dříve jsem nakupoval u "Nejlevnějších peu"ale tam my teď přijdou čím dál tím dražší.

tr

Já doporučuji zkusit zde, moc ochotní, po telefonu řeknou i datum výroby pneumatik pneu-servis.cz/... . Jinak nic proti nejlevnějším pneu, ale znalec již podle úvodní fotografie skladu na úvodní straně si rozhodně nekoupí. Pneumatiky bez disku se totiž zásadně neskladují v komínech, ale v regálech a to že má někdo rychlý obrat ho neomlouvá.:)

blackflamesiczi*

to je jedno, oma je mam na sobe taky a vetsina lidi si mysllim ze take , vlaknum to neuskodi a po nazuti to fouknu delem a je to.

A vsue jinde to skladuji jinak?

johana*
hodnocení

Těch obchodů je toli, že absolutně nevím,kam se obrátit. Známý mi radí koupit to někde v pneuservisu, jenže tam je to zase dražší než na netu. Ještě se u některých obchodů podívám jaké mají recenze od zákazníků a podle toho a ceny se asi budu rozhodovat.

A jaké značky kupujete nebo máte?

Kupte si zimní protektory od pneusoukup v Teplicích. Pošlou Vám je za 79,- Kč (cena dopravy) všechny 4 kusy. Zhruba za 2500,- Kč máte komplet zimí obutí!

frantisekpetru*

Za 2500,- všechny 4 gumy v rozměru 195/65 R15? To se obávám, že ani s protektory nedokážou. Já tam vidím nejlevnější 970 Kč/ks.

johana*
hodnocení

Protektory určitě nechci...ne žebych pro nim něco měla, ale radši si koupím nové pneumatiky a něco si připlatím.

frantisekpetru*

Máte recht, Dunlop, GoodYear, Continental, Michelin, Pirelli - vše ceny kolem 1400 Kč, to není zas taková darda

johana*
hodnocení

Taky si myslím...A vybíráte si pneumatiky třeba i podle ADAC testů? Barumky ve finále dopadly celkem dobře

frantisekpetru*

Sice ty ADAC a jiné testy sleduju, ale extra moc se jimi neřídím (nedělám si žádné iluze, že ty testy nejsou trochu "ovlivněny"). To spíše dám na zkušeností uživatelů na testovanipneumatik.com/..., k tomu zkušenosti lidí po různých auto moto diskuzních fórech a osobní sympatie či nesympatie k různým značkám.

johana*
hodnocení

Děkuju za ten odkaz, na to se zkusím podívat. Ještě sem narazila i na nějaké další testy od atuo motu und něco *smich* ...

Rozhodně nechci nějakou čínskou výrobu, pokud to pude. Měla bych něco vbyrat co nejdřív, počasí se pěkně pokazilo, listopad za dveřma a kdo ví, kdy něco napadne.

1jara*

Jednou jsem koupil v OBI, dali mi i pokázku na obutí v jednom servisu zdarma. Tak se ptejte

dali*
hodnocení

0x

Ahoj, eshopů na prodej pneu je hodně, já nakupuju pneu levně už třetí rok na www.pneumatiky-le/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]