Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŘP sk. B

Od: alex* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, udělal jsem ŘP sk. B a musím čekat 20dní na vytvoření průkazu. Existuje nějaký papír, který mě opravňuje, že mohu autem jezdit, že zkoušky mám úspěšně hotové a že jsem v čekací době? Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

thomass*
hodnocení

0x

zdravím, myslím že čekací doba je 14-20 dní. Já sem měl známou na úřadě a i tak sem čekal týden. Určitě je lepší si tu chvíli počkat když už ste to vydržel těch několik let.

alex*
hodnocení

Asi mě nic jiného nezbyde. :) Počkam.

dobrak*
hodnocení

0x

Takových chytráků a dotazů bylo už Milion ...NÉ NESMÍŠ A ŽÁDNÝ PAPÍR NEEXISTUJE!

nu*
hodnocení

0x

naštěstí ŘP netvoří nikdo na úřadu, ale lisuje a zatavuje se to centrálně v Praze, když se to odesílá pravidelně, trrvá to tak týden...pokud se v čekací době po týdnu dostavíte na úřad a zeptáte se na ŘP, nic za to nedáte, a ŔP tam možná už budete mít

tr

Zdravím, jenom tak nespěchejte a už vůbec ne tak v provozu na silnicích.Papír žádný nedostanete, jinak pokud budete řídit bez řp, tak Vám řidičák mohou zatrhnout na dost dlouhou dobu. Jinak hodně zdaru a žádný machrovinky, toto by Vám řekl i Schumacher.:)

buss
hodnocení

0x

Když my známe jen řidičský průkaz, na papír se nejezdí. To v AŠ neříkají?

cyril*
hodnocení

0x

Ano, takový "papír" existuje a jmenuje se "Rozsudek o zbavení svéprávnosti" . Jste-li vlastníkem takového papíru, pak můžete jezdit co hrdlo ráčí bez obav z nějakého postihu! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]