já jsem kdysi myl ARVOU ne ekologickou a supr vysledek
erikch*
tak tak-Arva je "dělník"...,ale lze použít i jiné "odmaštovače" i s oplachem vodou-jen bych raději preventivně odpojil baterii...Je to stejné jako s mobilem-"potopíte-li" ho a ihned vytáhnete baterii,po uschnutí normálně funguje dál,u auta tomu "utopení" odpojením baterie předejdete...
Pane Radku, u mě vyhrává na mytí Carlan. Je učínější než Arva a přijde levněji. Motor postříkám Carlanem v rozpašovači, silně znečištěná místa vemu ještě štětcem a pořádně to místo "rozfidlám"nechám to tak 10 min. a pak to opláchnu wapkou. Pokud není stačí i proud vody. Pak celý motor ofoukám tlkovým vzduchem. Hlaně konektory a vše od elektriky.
Hlavně se vyhnete EKO Arvě, ta je sice ekologická ,ale motor neodmastí. Takže pokud Arvu tak klasickou a zelené se vyhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.