Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak umyt motor

Od: radeksponiar odpovědí: 5 změna:

prosim jak a čím rychle umít motor dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smakaballl*
hodnocení

3x

já jsem kdysi myl ARVOU ne ekologickou a supr vysledek *slunce*

erikch*

tak tak-Arva je "dělník"...,ale lze použít i jiné "odmaštovače" i s oplachem vodou-jen bych raději preventivně odpojil baterii...Je to stejné jako s mobilem-"potopíte-li" ho a ihned vytáhnete baterii,po uschnutí normálně funguje dál,u auta tomu "utopení" odpojením baterie předejdete...

ar*
hodnocení

2x

Pane Radku, u mě vyhrává na mytí Carlan. Je učínější než Arva a přijde levněji. Motor postříkám Carlanem v rozpašovači, silně znečištěná místa vemu ještě štětcem a pořádně to místo "rozfidlám"nechám to tak 10 min. a pak to opláchnu wapkou. Pokud není stačí i proud vody. Pak celý motor ofoukám tlkovým vzduchem. Hlaně konektory a vše od elektriky.

Hlavně se vyhnete EKO Arvě, ta je sice ekologická ,ale motor neodmastí. Takže pokud Arvu tak klasickou a zelené se vyhnout.

oleje-eshop.cz/...

radeksponiar
hodnocení

dekuji za odpovedi rano to skusím

buss
hodnocení

1x

Dělalo se to petrolíínem, to bych jestli je to v autě zašel do servisu, mají na to stroje. Nebo po chemii vapkou.

doplněno 12.09.11 00:16:

myslím, jestli jde o pojízdné auto, ne o vymontovaný motor, pak je to jednodušší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mytí motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]