Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem si stáhnout z internetu aktualizaci map do navigace Mio moov 200. Ale neuspěšně. Bude to vubec možné? Jak postupovat? Nebo si budu muset koupit aktualizaci map na SD kartě?
Mám navigaci SENCOR, ve kteé je napsáno : Data Source Tele Atlas N.V. (080926) - tedy mapa je z roku 2008. Dále je tam : Licence: my Goal Europe a heslo podobné jako se vkládá při instalaci Windows.
V návodu je napsáno, že je možno kopírovat soubory z SD karty na flesh paměť navigace. Podle mého názoru by tedy stačilo stáhnout ze stránek Tele Atlasu novější mapu Evropy (už jsem to jednou našel a chtěli za to 99,- Kč), nahrát ji na SD kartu, pojmenovat stejně jako je na flashce a pak v navigaci přetáhnout do flash paměti. Mám pravdu? Bude to opět mluvit česky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.