Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace map

Od: 7777 odpovědí: 2 změna:

Chtěl jsem si stáhnout z internetu aktualizaci map do navigace Mio moov 200. Ale neuspěšně. Bude to vubec možné? Jak postupovat? Nebo si budu muset koupit aktualizaci map na SD kartě?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dle mých informací je umožněna jedna bezplatná aktualizace map po předchozí registraci:

eu.mio.com/...

Další nové mapy se dají koupit přes e-shop:

eu.mio.com/...

hodnocení

0x

Mám navigaci SENCOR, ve kteé je napsáno : Data Source Tele Atlas N.V. (080926) - tedy mapa je z roku 2008. Dále je tam : Licence: my Goal Europe a heslo podobné jako se vkládá při instalaci Windows.

V návodu je napsáno, že je možno kopírovat soubory z SD karty na flesh paměť navigace. Podle mého názoru by tedy stačilo stáhnout ze stránek Tele Atlasu novější mapu Evropy (už jsem to jednou našel a chtěli za to 99,- Kč), nahrát ji na SD kartu, pojmenovat stejně jako je na flashce a pak v navigaci přetáhnout do flash paměti. Mám pravdu? Bude to opět mluvit česky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]