Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz.Muže za zhasínání motoru Peugeot 306 benzínr.v.96 16/65kw vadná indukční cívka,byl jsem asi u čtyřech opravářu nikdo si s tím neví rady,vyzkoušeli uplně všechno až včera mi říkal že to muže byt tou cívkou,nějak to zatím opravil a mam to projet,děkuji za rady
Pavlos, upřmně řečeno moc tomu nevěřím, že je to zapalovacím modulem. Tam většinou přestane jít proud na jeden válec, že by odešel komplet nevím, nevím. Já bych spíše vsadil na nějaký problém s kabeláží. Někde bude načatej kabel, buď uzemnění, což bývá a pažoutů dost časté. Ty svorkovnice na kostru tam nejsou ideální. Popřípadě od ŘJ.
Není problém ten modul vypůjčit a nebo koupit na vrakáči. Drží jen na 4 šroubech a přístup je k němu luxusní. Cena na vrakáčích se pohybuje od 150-250Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.