Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční cívka

Od: pavlos® odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz.Muže za zhasínání motoru Peugeot 306 benzínr.v.96 16/65kw vadná indukční cívka,byl jsem asi u čtyřech opravářu nikdo si s tím neví rady,vyzkoušeli uplně všechno až včera mi říkal že to muže byt tou cívkou,nějak to zatím opravil a mam to projet,děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

jedna z možností...

ar*
hodnocení

2x

Pavlos, upřmně řečeno moc tomu nevěřím, že je to zapalovacím modulem. Tam většinou přestane jít proud na jeden válec, že by odešel komplet nevím, nevím. Já bych spíše vsadil na nějaký problém s kabeláží. Někde bude načatej kabel, buď uzemnění, což bývá a pažoutů dost časté. Ty svorkovnice na kostru tam nejsou ideální. Popřípadě od ŘJ.

Není problém ten modul vypůjčit a nebo koupit na vrakáči. Drží jen na 4 šroubech a přístup je k němu luxusní. Cena na vrakáčích se pohybuje od 150-250Kč

kecal
hodnocení

0x

když už člověk neví co s tím je tak to může být cívka.Má zkušenost

moto*

Vada cívky se vyloučit sice nedá, považuji ale za málo pravděpodobné. Možná bych začal hledat problém v dávkování paliva. Ostatně, nebylo definováno v jakých otáčkách motor zhasíná, z textu bych snad pochopil, že při volnoběhu a to by na vadu cívky neukazovalo.

hodnocení

diky za rady,tak zatim jsem najel 100km a zatim to nechcíplo,chcípalo to při volnoběhu i když jsem jel třeba osmdesatkou,při najetych 10km mi to třeba 5krat chciplo,tak ještě něco najedu a uvidím,jinak dík ,dám pak vědět

bono*
hodnocení

0x

Cívkou to může být. Já podobnou závadu kdysi řešil u opla, a mimo uváděné závady občas nešel nastartovat.(motor točil a nic).Po výměně cívky vše přestalo.

hodnocení

tak jsem najel 200km a zatím to nechcíplo ani jednou,tak to asi fakt byla ta cívka,nová stoji do 3000kč dal mi tam z vrakáče za 900kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]