Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde přidělat dálkový centrál

Od: mathers322* odpovědí: 5 změna:

zdravím,mám v dálkovém centrálu imobilizér, pokud neodemknu auto imobilizérem tak nikam nejedu,Problém je v tom že mám jen jeden ovladač. Dá se někde přidělat dálkový centrál? Nebo nedá se nějak odpojit imobilizér?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Pokud je to originální centrál tak skoč do značkového servisu, další ovladač nebude problém. Ale připrav se i na "značkovou" cenu...

nechapu kdo to vymemyslel... je to děsně nepraktické a funkci to plní snad stejnou jako čip v klíčku...já bych to zrušil... stejně v dnešní době když ti někdo chce ukrast auto tak s nim odjede pokud tam nemaš někde schovany tajny vypínač...

Přeně tak, dostal jsem k renaultu taky jen jeden a když jsem se bál abych ho neztratil, našel jsem i několik firem které jsou schopné to udělat neorigo. Bohužel i u nich začínají ceny někde kolem 5000,- U Rencka ještě o dva výš. Tak jsem se na to vybod.

mathers322*

No budu muset najít někoho kdo dokáže přidělat ovladač,a nedá se ten imobilizér nějak vypnout nebo odstranit?

hop®

Zjistěte si typ centrálu (podle stávajícího ovladače nebo podle ŘJ) a dokupte patřičný ovladač. Potom je jen třeba příslušné ovladače s centrálem "spárovat"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]