Nejste přihlášen/a.
zdravím,mám v dálkovém centrálu imobilizér, pokud neodemknu auto imobilizérem tak nikam nejedu,Problém je v tom že mám jen jeden ovladač. Dá se někde přidělat dálkový centrál? Nebo nedá se nějak odpojit imobilizér?
Pokud je to originální centrál tak skoč do značkového servisu, další ovladač nebude problém. Ale připrav se i na "značkovou" cenu...
nechapu kdo to vymemyslel... je to děsně nepraktické a funkci to plní snad stejnou jako čip v klíčku...já bych to zrušil... stejně v dnešní době když ti někdo chce ukrast auto tak s nim odjede pokud tam nemaš někde schovany tajny vypínač...
Přeně tak, dostal jsem k renaultu taky jen jeden a když jsem se bál abych ho neztratil, našel jsem i několik firem které jsou schopné to udělat neorigo. Bohužel i u nich začínají ceny někde kolem 5000,- U Rencka ještě o dva výš. Tak jsem se na to vybod.
No budu muset najít někoho kdo dokáže přidělat ovladač,a nedá se ten imobilizér nějak vypnout nebo odstranit?
Zjistěte si typ centrálu (podle stávajícího ovladače nebo podle ŘJ) a dokupte patřičný ovladač. Potom je jen třeba příslušné ovladače s centrálem "spárovat"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.